Študijne oddelenie: 048/4341 222
Navštívili sme 23. veľtrh cvičných firiem v Žiari nad Hronom

Navštívili sme 23. veľtrh cvičných firiem v Žiari nad Hronom

Tak ako minulý, i tento rok sme sa s krúžkom Cvičná firma, pod vedením pani  Ing. Karolíny Hukelovej, zúčastnili Veľtrhu cvičných firiem v Žiari nad Hronom. Ide o každoročnú súťažnú prehliadku fiktívnych firiem z rôznych škôl z bližšieho aj širšieho okolia, ktoré súťažili o najlepšiu elektronickú prezentáciu, najlepší slogan, najlepší stánok, najlepšie logo a najlepší katalóg.

Do súťaže sme sa prihlásili s našou firmou P. S., s. r. o., ktorá sa venuje výrobe a predaju suvenírov odkazujúcich na 2. svetovú vojnu a Slovenské národné povstanie. Po príprave súťažných stánkov bola súťaž otvorená slávnostným zahájením. Nasledoval kultúrny program a potom už samotná prezentácia firiem. Cvičné firmy boli rôznorodé – jedny sa venovali móde, iné technológiám, organizovaniu svadieb, či príprave jedál. Najviac nám v pamäti utkveli práve cateringové firmy, pri ktorých sme polahodili chuťovým pohárikom. Okrem preverenia našich podnikateľských schopností sme si oprášili aj zručnosti jazykové.  Súčasťou veľtrhu boli totiž aj žiaci a pedagógovia zo Španielska, ktorým sme našu firmu prezentovali v anglickom jazyku. Hoci sme sa na súťaži neumiestnili, bol to pre nás deň plný príjemnej komunikácie, vylepšovania marketingových zručností a nových zážitkov.

Ďakujeme pani Ing. Karolíne Hukelovej, ktorá obetovala svoj voľný čas, aby nás aj tento rok formou  krúžku Cvičná firma viedla k rozvoju a zlepšeniu našich marketingových, ale aj osobnostných zručností. Poďakovanie patrí aj pani majsterke Bc. Erike Zádrapovej, ktorá nás počas veľtrhu Cvičných firiem sprevádzala a počas celej súťaže povzbudzovala a podporovala.

Autorka: Alexandra Horváthová, III. E

Foto: Mária Šipulová, III. E

 

Dnes je
28.03.2024
a meniny má Soňa
Srdečne gratulujeme a prajeme veľa študentských úspechov.