Študijne oddelenie: 048/4341 222
Spoločnosť CBRE, s. r. o. poďakovala žiakom a škole za spoluprácu

Spoločnosť CBRE, s. r. o. poďakovala žiakom a škole za spoluprácu

         Keď  ôsmi žiaci III. E triedy 16. apríla 2019 prezentovali výsledky svojej práce pred členmi vedenia školy a zástupcami spoločnosti CBRE  Jankou Seleštianskou a Michalom Bariakom, ktorí nám umožnili zrealizovať nástroje marketingovej komunikácie pri predaji darčekovej poukážky Europa, mysleli si, že tento tematický celok už majú za sebou. Nestalo sa tak. Všetkých prekvapilo ich pozvanie do spoločnosti 25. júna 2019. Ani netušili, čo ich tam čaká.

            O to väčšia bola ich radosť, keď ich celoročnú spoluprácu so spoločnosťou CBRE na záver úspešne zvládnutého školského roka „oslávili” spoločne s manažérmi  tejto spoločnosti Jankou a Michalom. Okrem vynikajúcej zmrzliny, na ktorú ich pozvali, každý žiak dostal ešte jeden darček, ktorý určite   nečakal a všetkých ich ohromil. Dostali nielen darčekové karty v hodnote 20€, ale aj návrh na ďalšiu spoluprácu v budúcom školskom roku.

            „Veľmi milo nás všetkých prekvapilo to, že si manažéri aj napriek svojej pracovnej vyťaženosti našli čas na stretnutie s nami. Pre všetkých, rovnako ako pre mňa, to bol znak, že si našu celoročnú prácu vážia a že to celé malo zmysel. Dodalo nám to chuť  a energiu rovnako tvrdo pracovať aj v budúcom roku. Veľmi by sme sa im chceli poďakovať za ich čas, ochotu a dôveru, ktorú do nás vložili. Myslím si, že môžem v mene všetkých povedať, že sa tešíme na ďalšiu spoluprácu. Aj moja spolužiačka Nikola Maruškinová sa vyjadrila, že ju darčeková karta veľmi potešila. Bola to odmena, ktorú vôbec nečakala a  hneď na druhý deň si išla kúpiť nové kraťasy.  Rovnako potešená bola aj Mária Šipulová, ktorá skonštatovala, že tento školský rok sa niesol v duchu poznávania  nových vecí a hlavne získavania praktických zručností. Spolupracovali sme so skvelou spoločnosťou CBRE, ktorá nám umožnila prakticky využiť všetky naše nadobudnuté vedomosti. Marketingová komunikácia sa nám zo začiatku zdala  ako nudná téma, no my sme si to vyskúšali v teréne a všetkým nám to dalo neuveriteľne veľa skúseností. Robili sme reklamu na darčekovú poukážku, ktorá priniesla spoločnosti CBRE plusové čísla. Som vďačná za túto možnosť spolupráce. Aj Ema Predajnianska si myslí, že celá spolupráca s CBRE bola pre ňu veľkým  prínosom a skúsenosťou. Prekvapila ju darčeková karta, ktorej sa veľmi potešila.“ Týmito slovami vyjadrila svoje pocity Simona Mesarkinová.

            Už teraz sa tešíme na spoluprácu v štvrtom ročníku a verím, že skúsenosti z tretieho ročníka sú dostatočne silnou motiváciou do ďalšej práce. Ďakujeme za možnosti, ktoré nám štúdium na Strednej odbornej škole informačných technológií v Banskej Bystrici prináša.

Autorky: Bc. Vlasta Vilhanová, majsterka OV,  Simona Mesarkinová, III. E

Foto: Bc. Vlasta Vilhanová , majsterka OV a Viktor Kováčik z III. E

 

Dnes je
25.04.2024
a meniny má Marek
Srdečne gratulujeme a prajeme veľa študentských úspechov.