Študijne oddelenie: 048/4341 222
Naša spolupráca s CBRE  pokračuje

Naša spolupráca s CBRE pokračuje

V minulom školskom roku sme my, teraz už žiaci štvrtého ročníka, spolupracovali so spoločnosťou CBRE, ktorá spravuje nákupné centrum Europa v Banskej Bystrici. Vzájomná spolupráca spočívala v realizácii reklamnej kampane pri príležitosti uvedenia darčekovej karty Europa. Produkt, ktorý bol pre všetkých v minulom roku novinkou, sme sa snažili nielen reklamou, ale aj podporou predaja, uviesť do povedomia širokej verejnosti. Reklamná kampaň prebiehala  v predvianočnom období, kedy sa stala darčeková karta aj vďaka sloganu „Nevieš, čím blízkych obdarovať, daruj im možnosť nakupovať“ obľúbeným darčekom, ktorý si pod stromčekom našli na Štedrý deň stovky ľudí. Po úspešne zvládnutej práci pre spoločnosť CBRE, za ktorú sme samozrejme dostali zaslúženú odmenu, sme si niekoľko mesiacov dopriali pauzu, a to  hlavne z dôvodu načerpania nových síl a kreatívnych nápadov. No rok sa s rokom zišiel a Vianoce nám opäť klopú na dvere. Aj keď nás onedlho čakajú maturity, my sme opäť pripravení pokračovať v spolupráci. Tento rok trochu inou formou a to našou pomocou pri rozdávaní propagačných letákov, ktoré opisujú benefity darčekovej karty.

Nakoľko sme minulý rok získali všetky poznatky o výhodách darčekovej karty, letáky sme nielen rozdávali, ale každému  respondentovi sme poskytli aj komplexné informácie o tomto produkte. Na námestí v Banskej Bystrici, kde sme toto podujatie realizovali,  v predvianočnom období vládla nielen pokojná atmosféra, ale bolo tu cítiť aj vôňu medoviny, punču, klobások a iných maškrtiek, ktoré nájdeme na vianočných trhoch. Všetkých nás  táto opakovaná spolupráca potešila. Veď koľko ľudí si môže povedať, že je prínosom pre takú veľkú spoločnosť. Chceli by sme sa ešte raz poďakovať  zástupcom spoločnosti CBRE Michalovi Bariakovi a Janke Seleštianskej, ktorí do nás vložili dôveru, ale predovšetkým našej pani majsterke, ktorá nám ukazuje, že existujú aj iné, lepšie a účinnejšie formy vzdelávania.

A čo na to hovoria spolužiaci? Nikola Maruškinová povedala: Som rada, že môžem na praktickom vyučovaní získavať aj takéto skúsenosti, ktoré mi budú veľkým prínosom či už v budúcom štúdiu alebo v zamestnaní. Celý nápad darčekových kariet Europa sa mi veľmi páčil hlavne z dôvodu, aký originálny a všestranný darček to je. A to pre každého. CBRE je podľa môjho názoru skvelá spoločnosť a veľmi ma teší, že môžem byť súčasťou toho všetkého.“

 

„Keď nám pani majsterka oznámila, že pôjdeme opäť robiť reklamnú kampaň pre spoločnosť CBRE, veľmi ma to potešilo. Už minulý rok sme si v ich podmienkach vyskúšali realizáciu všetkých nástrojov marketingovej komunikácie a naša spolupráca bola úspešná. CBRE je skvelá firma, ktorá podporuje žiakov a umožnila nám získať nezabudnuteľné zážitky. Som rada, že nám poskytli možnosť lepšie sa naučiť komunikovať s ľuďmi. Priamym dôkazom je napríklad aj táto akcia, kde som mohla respondentom porozprávať o darčekovej karte,“  zhodnotila reklamnú kampaň Mária Šipulová.

 

Autorka a foto: Simona Mesarkinová, IV. E

Dnes je
25.04.2024
a meniny má Marek
Srdečne gratulujeme a prajeme veľa študentských úspechov.