Študijne oddelenie: 048/4341 222
Mikulášske stretnutie klientskych manažérov pošty na Slovenskej pošte

Mikulášske stretnutie klientskych manažérov pošty na Slovenskej pošte

V tomto školskom roku sme historicky prvýkrát začali pripravovať žiakov aj v systéme duálneho vzdelávania. Priekopníkmi sa stali žiaci študijného odboru klientsky manažér pošty z I. E, ktorí podpísali zmluvu so Slovenskou poštou, a. s. . A tá sa o svojich zverencov naozaj stará. Veď o štyri roky sa stanú členmi jej veľkej „poštárskej“ rodiny.

Aj v tomto predvianočnom období si pre nich pripravila prekvapenie.   Dňa 6. 12. 2019  sa žiaci vybrali na  Slovenskú poštu, a.s. , kde sa zúčastnili stretnutia s riaditeľom ľudských zdrojov Ing. Jurajom Donovalom, PhD., ktoré  pre nich pripravil odbor vzdelávania a rozvoja. Pozvaní boli aj žiaci Strednej odbornej školy dopravnej v Martine, ktorí tiež študujú v systéme duálneho vzdelávania pre Slovenskú poštu. A tak mali možnosť trochu sa spoznať. Zo začiatku  mali  dosť zmiešané pocity, pretože nevedeli, čo ich tam čaká a či ich náhodou nebudú skúšať. Ale po príchode do rokovacej miestnosti ich obavy nakoniec opadli. Bolo tam pre nich pripravené malé občerstvenie a Mikulášske prekvapenie. Stretnutie sa nieslo v priateľskej atmosfére.

 „Privítal nás riaditeľ ľudských zdrojov Juraj Donoval, ktorý sa nás pýtal, ako sa nám páči v škole, ale aj to, či sme  spokojní so službami Slovenskej pošty. Na záver sme ešte ako pozornosť dostali balíček, v ktorom sme mali hrnček s naším menom, sladkosť, pero, ceruzku a tričko. Veľmi nás to potešilo. Ešte jedna fotka na pamiatku a mohli sme odísť späť do našej školy. Pocity z tohto stretnutia mám veľmi dobré, pretože som sa tam cítila príjemne a ako bonus som si odniesla aj darček.“ Vyjadrila svoje pocity Mária Hrabovská.

Toto stretnutie bolo prekvapením aj pre mňa ako vyučujúcu. Oceňujem snahu Slovenskej pošty, a. s., pretože nezabezpečuje len  odbornú prípravu žiakov, ale poskytuje im aj tieto nezabudnuteľné zážitky. A žiaci čoraz viac získavajú pocit, že práve pošta bude ich budúcim pracoviskom a stávajú sa jej súčasťou.

Autorka: Bc. Erika Zádrapová

Foto: Bc. Erika Zádrapová, Mgr. Angela Lazorová

 

Dnes je
23.04.2024
a meniny má Vojtech
Srdečne gratulujeme a prajeme veľa študentských úspechov.