Študijne oddelenie: 048/4341 222
Projekty pracovníkov marketingu v spolupráci s CBRE, s. r. o.

Projekty pracovníkov marketingu v spolupráci s CBRE, s. r. o.

Už od začiatku septembra začali pracovníci marketingu pracovať na dvoch najvýznamnejších  projektoch počas svojho štúdia. Druháci realizujú prieskum trhu a tretiaci majú možnosť vyskúšať si v reálnych podmienkach marketingovú komunikáciu. Už niekoľko rokov po sebe vykonávajú naši žiaci tieto činnosti v spolupráci s partnerskými organizáciami školy. Nesmierne sa tešíme, že sa nám  už po druhýkrát podarilo dohodnúť spoluprácu s prestížnou svetovou marketingovou spoločnosťou CBRE, s. r. o., ktorá okrem iného spravuje aj nákupné centrum Europa tu v Banskej Bystrici.

V treťom ročníku budeme na odbornom  výcviku spolupracovať so správcovskou spoločnosťou CBRE, s. r. o., ktorá okrem mnohých ďalších spravuje aj Europa shopping center v Banskej Bystrici. Po náročnom období, ktoré spôsobilo ochorenie Covid-19, sa tešíme z príležitosti spolupracovať s tak prestížnou spoločnosťou svetového formátu. V rámci tejto spolupráce budeme pripravovať reklamnú kampaň a podporu predaja pre produkt darčeková karta Europa, zorganizujeme PR podujatie a vyskúšame si aj osobný predaj.

Z tohto dôvodu sme sa vo štvrtok 30. 9. 2021 zúčastnili na briefingu so zástupcami tejto spoločnosti, marketingovými manažérmi Jankou Seleštianskou a Michalom Bariakom. Na briefingu sme sa zaoberali detailmi našej spolupráce, ktorej sa v  nasledujúcich mesiacoch budeme venovať. Vďaka pani majsterke Bc. Vlaste Vilhanovej, ktorá to stretnutie zorganizovala, sme mali možnosť dozvedieť sa množstvo potrebných informácií, dohodnúť sa na podmienkach spolupráce  a tiež sa zoznámiť s veľmi príjemnými ľuďmi. Ďakujeme.

Na úvod sme si pripravili krátku prezentáciu o spoločnosti CBRE, ktorú prezentovali  Matej Šmida, Stanislava Staníková a Mária Kosoňová. Následne sa nás  zástupcovia spoločnosti pýtali na dôvod našich návštev v ESC a tiež na naše skúsenosti s darčekovou kartou Europa.  Ďalej nám marketingová manažérka Jana Seleštianska povedala niečo málo o sebe a tiež o jej práci v spoločnosti CBRE, s. r. o. Marketingový manažér Michal Bariak nám tiež povedal o sebe niekoľko  informácií a veľmi nás zaujali jeho slová o tom, aké je dôležité ísť si za svojím snom. Nasledovalo dohodnutie podmienok a detailov našej spolupráce. Každý z nás sa tešil z tohto stretnutia a všetci sa tešíme na spoluprácu, pretože všetci máme pozitívne pocity. Dovolím si citovať aj moju spolužiačku Stanku Staníkovú, ktorá to povedala snáď za všetkých:  „Už teraz sa zdá, že táto spolupráca bude zábavná, ale aj veľmi dôležitá pre celú našu triedu. Určite nám táto spolupráca dá do budúcnosti veľa poznatkov a skúsenosti.“

Deň predtým sa Janka a Michal stretli aj s druhákmi, aby pripravili prieskum trhu.  „Myslím si, že sme si tento deň užili a tešíme sa na ďalšie stretnutia a na spoluprácu s takými skvelými ľuďmi, ako sú práve marketingoví manažéri spoločnosti CBRE.“  Týmito slovami zhodnotila pracovné stretnutie Natália Maťašová.

Verím, že naši žiaci aj v tomto školskom roku odvedú skvelú prácu, získajú mnoho zručností a skúseností, ktoré budú môcť využiť pri tvorbe maturitných projektov a vo svojom budúcom profesionálnom živote.

Autorka: Mária Kosoňová, III. E, Bc. Vlasta Vilhanová, majsterka OVY

Foto: žiaci Natália Maťašová, Oliver Filkor II. E, Karolína Nepšinská  III. E

 

 

 

Dnes je
29.03.2024
a meniny má Miroslav
Srdečne gratulujeme a prajeme veľa študentských úspechov.